Vi hjelper deg

Næringslokaler til leie

Spabo har spesialiert seg på utleie av butikk og serveringslokaler i aksen fra Tøyen via Grünerløkka og Bislet, til Frogner. Vi har også attraktive næringslokaler til leie rundt Brosundet i Ålesund. Vi legger ut alle ledige næringslokaler på finn.no. 

 
 

Frogner

Serveringslokale kommer til leie

Er du på utkikk etter det perfekte stedet for din neste restaurant eller kafé? Vi har det
perfekte lokalet for deg!

Vi får for utleie et serveringslokale i en fantastisk bygård på Frogner i Niles Juels gate 27. Dr. Dropin er i lokalet i dag.

Grünerløkka

Ledig kontorlokale i Markveien 55

Nyoppusset kontorlokale midt i hjertet av Grünerløkka. Lokalet ligger i 3. etasje i et sjarmerende gammelt trehus midt i Markveien. Lokalet er delt inn i tre rom hvor alle har hver sin franske balkong .

Vålerenga

Næringsbygg kommer for utleie

Helt næringsbygg på 3 etasjer i Østerdalsgata 7 a kommer for utleie! Kan brukes til industri/kontor, produksjon samt tjenesteyting.  Dette er en unik mulighet for bedrifter som ønsker å etablere seg i et levende og historisk område av Oslo.

Kontakt oss

Har du et spennende konsept?

Ta kontakt med COO Anne Kari Søvik dersom du tenker på å starte virksomhet, så kan vi diskutere hvilke muligheter som er tilgjengelige i dag, eller som vil åpne seg i fremtiden. Send inn butikk- eller serveringidé som du brenner for å realisere, så kontakter vi deg.